Peuterspeelzaal (Speelleergroepen)

In het gebouw van CBS De Sprankel wordt peuteropvang aangeboden voor kinderen van 2 – 4 jaar. Deze opvang wordt verzorgd door Kids First. Het team van de peuterspeelzaal werkt nauw samen met het onderbouwteam van CBS De Sprankel. Een prachtige manier voor peuters om spelenderwijs alvast kennis te maken met de basisschool!

Aanmelden: u kunt uw peuter opgeven bij de peuterspeelzaalleidster, via de website www.kidsfirst.nl of door te bellen met centraal bureau in Grou, tel. 088-0350400. U kunt daar ook terecht voor vragen met betrekking tot de verschillende opvangvormen. Loop gerust even binnen bij de peuterleidsters voor informatie over de peuteropvang (tijden, dagdelen enz.) of om uw kind op te geven.

Kids First COP Groep
Oedsmawei 24 D