CBS De Sprankel contactgegevens

Adresgegevens

Christelijke basisschool De Sprankel
Felixwei 17
9051 KE Stiens

Telefoon: 058 2571225
Mailadres: desprankel@pcboleeuwarden.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Ouderwerkgroep

Wat doet de ouderwerkgroep allemaal?

School versieren

Gedurende het gehele schooljaar wordt de school steeds in een ander thema versierd. Het schooljaar begint meestal met de Kinderboekenweek, er wordt geprobeerd in het thema van de kinderboekenweek de school te versieren. Daarin wordt geprobeerd zoveel mogelijk het werk van de kinderen terug te laten komen. Dan volgen de thema’s herfst, Sinterklaas, Kerst, winter, voorjaar, Pasen en zomer.

Feesten

De maand december is voor de ouderwerkgroep de drukste maand, hierin wordt er geholpen met de organisatie van het Sinterklaasfeest, de pepernootbakkerij op school, begeleiding van de dag dat Sinterklaas met zijn Pieten onze school bezoekt en alles rondom de Kerst. Een drukke, maar gezellige maand. 

Activiteiten

De ouderwerkgroep ondersteunt bij de organisatie van een aantal activiteiten in de school. Bijvoorbeeld het schoolontbijt, sportdag, schoolfotograaf, projectweek, ouderavond en de laatste schooldag. De laatste schooldag moet altijd wel een leuke en vooral feestelijke happening worden. De catering is de laatste jaren georganiseerd door de ouderwerkgroep. Wat het dit jaar zal worden blijft nog een verrassing! 

Samenstelling ouderwerkgroep

Marloes Heite (Voorzitter)
Anneke Miedema-Postma (Secretaris: annekelove@hotmail.com)
Judith Schilstra
Elizabeth Bergsma
Desiré van Dam
Ineke Hoekstra
Reinata Mourik
Sadaya Rosema
Femke Kooistra
Gesina Woerdman

(meer over dit onderwerp)

Deze week uitgelicht